Personal

Vi är ca 20 personer som arbetar på Nanolfsvillan. Föreståndare är Josefina Markskog. Personalen består av socionomer, socialpedagoger, beteendevetare, behandlingsassistenter, pedagoger , lärare, sjuksköterska m.fl.

 

På Nanolfsvillan arbetar även husmor. Nanolfsvillan har en förskoleverksamhet som leds av en pedagog med högskoleutbildning mån-fre mellan 9-12. Vi har även avtalade samarbeten med familjeterapeut, psykiatriker, barnpsykolog m.fl.

 

I varje familj som kommer till oss arbetar vi med kontaktmannaskap, oftast med två kontaktpersoner. Utredare/behandlare har högskoleutbildning (socionom/socialpedagog/beteendevetare) Övriga har relevant utbildning (behandlingsassistent) och lång erfarenhet. Personalen har i snitt arbetat c:a 10 år på Nanolfsvillan.

 

Utredarna på Nanolfsvillan har gedigen erfarenhet av utrednings- och behandlingsarbete med familjer. Flera av oss har erfarenhet av att arbeta som utredare inom socialtjänsten. Utredare har generellt akademisk examen som socionom, socialpedagog samt beteendevetare. Vidareutbildning i socialt behandlingsarbete, nätverksarbete, lösningsfokuserat arbete, kognitivt förhållningssätt, motiverande samtal (MI), BBiC, Marte-meo, PYC, Tejping, skydd, familjerätt, traumautbildning, Trappanmetoden samt föräldrars omsorgsförmåga.

 

Vi har bemanning dygnet runt alla dagar i veckan. Kvällar arbetar 2-3 personal och under natten har 2 personal sovande jour på plats mellan 23-07.