Personal

Vi är 17 personer som arbetar på Nanolfsvillan. Föreståndare är Jonas Wahlsten. Personalen består av socionomer, socialpedagoger, beteendevetare, behandlingsassistenter, förskollärare, lärare, sjuksköterska m.fl.

 

På Nanolfsvillan arbetar även husmor. Nanolfsvillan har en förskoleverksamhet som leds av en förskollärare mån-fre mellan 9-13. Vi har även avtalade samarbeten med familjeterapeut, psykiatriker, barnpsykolog m.fl.

 

I varje familj som kommer till oss arbetar vi med kontaktmannaskap, oftast med två kontaktpersoner. Alla utredare/behandlare har högskoleutbildning (socionom/socialpedagog/beteendevetare) Övriga har relevant utbildning (behandlingsassistent) och lång erfarenhet. Personalen har i snitt arbetat c:a 10 år på Nanolfsvillan.

 

Utredarna på Nanolfsvillan har gedigen erfarenhet av utrednings- och behandlingsarbete med familjer. Flera av oss har erfarenhet av att arbeta som utredare inom socialtjänsten. Alla utredare har akademisk examen som socionom, socialpedagog samt beteendevetare. Vidareutbildning i socialt behandlingsarbete, nätverksarbete, lösningsfokuserat arbete, kognitivt förhållningssätt, motiverande samtal (MI), BBiC, Marte-meo, PYC, Tejping, skydd, familjerätt samt föräldrars omsorgsförmåga.

 

Vi har bemanning dygnet runt alla dagar i veckan. Kvällar arbetar 2-3 personal och under natten har 2 personal sovande jour på plats mellan 23-07.